CarBlog.sk logo

CarBlog.sk

BMW 230e xDrive Active Tourer

BMW 230e xDrive Active Tourer ponúka dobrú rovnováhu medzi elektrickým pohonom a pohodlím spaľovacieho motora. Plug-in hybrid nám umožňuje jazdiť kratšie cesty  poháňať elektrikou, čím sa znižujú nielen emisie ale aj spotreba paliva. Prítomnosť spaľovacieho motora zároveň poskytuje flexibilitu pre dlhšie cesty alebo situácie, kedy nemáme čas, alebo prístup k nabíjačke.

BMW 230e xDrive Active Tourer

Pokiaľ ide o výkon, elektrický motor v BMW 230e xDrive Active Tourer dokáže poskytnúť okamžite, pričom poskytuje citlivé zrýchlenie a plynulý zážitok z jazdy. Kombinácia elektromotora a spaľovacieho motora môže ponúknuť pôsobivý výkon a na pocit dynamické jazdné vlastnosti, aj keď konrétne v tomto modeli to nie je potrebné.

Ako každé BMW, 230e obsahuje charakteristické dizajnové prvky, vysokokvalitné interiérové materiály a spracovanie. Nechýbajú tu pokročilé technologické možnosti z najnovšej generácie infoteinmentu.  BMW 23Oe xDrive Active Tourer ponúka pohodlné a luxusné jazdné prostredie s modernými funkciami infotainmentu a asistenčnými systémami.

Čo sa týka jazdných vlastností, nemá športového ducha ako ostatné autá značky BMW.  Adaptívny podvozok krásne kopíruje cestu a vy tým pádom necítite nerovnosti na ceste. Spotreba na papieri je do jedného litra na 100km. V praxi to tak určite nie je. Minimálne nie v našich podmienkách pri testovaní.

BMW 230e xDrive Active Tourer ponúka oproti konkurencií väčší luxus a pohodlie, takže stojí za zváženie. Takisto pred rozhodovaní o kúpe rodinného auta by som však pozrel aj iné autá od značky BMW, ako napríklad X5, X7 prípadne iX alebo radu 7. Samozrejme, dvojková rada je cenovo priateľnejšia, ale s vyššie spomenuté rady Vám ponúknu väčší komfort, jazdné vlastnosti.

Marek z CarBlogu

Dátum uverejnenia 29. 5. 2023

Zdieľaj tento článok:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

#Cesta k úspechu

Máte záujem s nami spolupracovať? Neváhajte a kontaktujte nás.

Odošlite nám správu v prípade akýchkoľvek otázok alebo ohľadne spolupráce.
Zvyčajne odpovieme do ďalšieho pracovného dňa.

© 2024 CarBlog.sk Všetky práva vyhradené.